Results 1 to 4 of 4

Thread: SLI Selignam sub

  1. #1
    Join Date
    May 2005
    Location
    Stalinist,broke United Kingdom (Hey buddy,can you spare �1.3 trillion?))
    Posts
    2,237

    Default SLI Selignam sub

    Does anyone know how to get rid of the (to my ears) annoying sounds when passing over switches in these routes?

  2. #2
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    UK.
    Posts
    733

    Default

    Personally I use Carlo's DemoAutoSounds which are detailed in the OR manual (13.3 ). They're not to everyone's taste but I like them.
    Dell Desktop. Intel i5 3.3 CPU. 8GB RAM. Nvidia GTX 1050Ti 4GB graphics. Windows Pro 64bit. RailDriver. Partridge in a pear tree...

  3. #3
    Join Date
    May 2005
    Location
    Stalinist,broke United Kingdom (Hey buddy,can you spare �1.3 trillion?))
    Posts
    2,237

    Default

    Anyone know where these sound files are located ? (not the ones in the above post re OR)

  4. #4
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    SW MO
    Posts
    569

    Default

    The way I've done this in the past is to go through the sound folder, one by one, and locate the offending sound and replace it with a blank .wav file.
    There are several sounds in the original MSTS sound folder that I've done this for.
    They are located in the base install sound folder, along with the Global, Routes, etc.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
-->