Results 1 to 6 of 6

Thread: Andrey Tucker-Wells K Line 5Pak Texture Problem

  1. #1
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Bronx NY
    Posts
    96

    Default Andrey Tucker-Wells K Line 5Pak Texture Problem

    Hello. The problem is with the wellcars only. Is there a fix for this ?
    Attached Images Attached Images

  2. #2

    Default

    G'day, you do not tell us what the problem is but looking at the thumbnail it seems that the well cars are missing texture unless they are meant to be gray.
    Regards
    Barrie

  3. #3
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    Doreen, Victoria, Australia.
    Posts
    7,048

    Default

    I suspect that this is a BEW repaint and you have a misnamed shape file.

    What is the zip file name the set is from?
    Cheers
    Derek

  4. #4
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Cinnaminson, New Jersey, USA.
    Posts
    624

    Default

    Looks like the Ocean set series
    Glenn Duba
    Cinnaminson, NJ

  5. #5
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Massachusetts
    Posts
    1,637

    Default

    I had similar issues with some of his other work. Fix had to do with seasonal settings in the .sd files.

    See here: https://www.trainsim.com/vbts/showth...76#post1859176
    -Mike

  6. #6
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Bronx NY
    Posts
    96

    Default

    Got it . Thank You ! As you stated .It was the sd. file.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
-->