Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: Cant change car name in wagon file

  1. #1
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Florida
    Posts
    604

    Default Cant change car name in wagon file

    I just got to sets from Toronto Mainlines and tried to change the names in the wagon files to make them easier to find when I am making consist but when I do and try to save it my computer tries to make me save it as a document.Just want to see if anyone has dealt with this and knows how to fix it.

  2. #2
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    Huntsville, AL
    Posts
    4,870

    Default

    Quote Originally Posted by chilla View Post
    I just got to sets from Toronto Mainlines and tried to change the names in the wagon files to make them easier to find when I am making consist but when I do and try to save it my computer tries to make me save it as a document.Just want to see if anyone has dealt with this and knows how to fix it.
    Which Unicode editor are you trying to use to change the name?
    Charles

  3. #3
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    Eltham, Victoria, Australia.
    Posts
    7,224

    Default

    What is your install location?
    Cheers
    Derek

  4. #4
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Florida
    Posts
    604

    Default

    I'm using wordpad and the installation C programs / train simulator folder

  5. #5
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Florida
    Posts
    604

    Default

    Also I have many other sets from tiger trains and TMT in my folder and haven't had this problem.

  6. #6
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    Eltham, Victoria, Australia.
    Posts
    7,224

    Default

    Quote Originally Posted by chilla View Post
    I'm using wordpad and the installation C programs / train simulator folder

    Exact location please
    Cheers
    Derek

  7. #7
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Florida
    Posts
    604

    Default

    when you say exact location its in the /C:\Program Files\Microsoft Games\Train Simulator\TRAINS\TRAINSET\TMT_7567_CryoTrans_Reefe rs

  8. #8
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Florida
    Posts
    604

    Default

    i hope thats what your looking for.

  9. #9
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    Eltham, Victoria, Australia.
    Posts
    7,224

    Default

    Yes, that location has been known to cause errors like yours as its a protected folder.

    https://msts.steam4me.net/tutorials/...sts_win10.html

    takes you through how to install into a safe location.
    Last edited by derekmorton; 11-06-2021 at 12:42 AM. Reason: spelling
    Cheers
    Derek

  10. #10
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Gandangara Estate, Sutherland Shire. N.S.W, Australia.
    Posts
    1,746

    Default

    Quote Originally Posted by chilla View Post
    I'm using wordpad and the installation C programs / train simulator folder
    I have always found Notepad to be less problematic.

    Perhaps users that are smarter than I am would disagree.

    Cheers

    Daniel
    Daniel - Sydney (Glad I'm not in Townsville)
    It used to be my favourite place in the world.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •