Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 31

Thread: RW Enhancer 2 Utility

  1. #11
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    Las Vegas, NV USA.
    Posts
    946

    Default

    I only have UK Option also. Dang, So I only have 2 UK Routes installed.

  2. #12
    Join Date
    May 2010
    Location
    S.W.WALES
    Posts
    3,487

    Default

    Dave have you asked for help on the RW Central forum.

    They are really helpful, in regards any problems with RW Enhancer.

    Mike.
    Yma O Hyd

  3. #13
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    Las Vegas, NV USA.
    Posts
    946

    Default

    Mike,
    No not yet as I haven’t had sufficient time. I just installed the Program yesterday. That is my next step. Thank you for your assistance.

  4. #14
    Join Date
    May 2010
    Location
    S.W.WALES
    Posts
    3,487

    Default

    Ok buddy, i hope you get it sorted out to your satisfaction.

    Nice little tool and the updates come thick and fast, Dave.

    Mike.
    Yma O Hyd

  5. #15
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    Las Vegas, NV USA.
    Posts
    946

    Default

    Hi Mike, to keep you informed. I have requested support from RW Enhance Support. I have sent them the debug File they requested but have not heard back from them. The Program gets to the Assets and stops. I will see what they say and let you know.
    HP Omen Obelisk Desktop, i7-8700, GeForce RTX 2080, Windows 10 Pro

    Dave Horton
    Las Vegas, NV

  6. #16
    Join Date
    May 2010
    Location
    S.W.WALES
    Posts
    3,487

    Default

    Hiya Dave, many thanks for the update.

    Have you set up RW Enhancer 2.exe to run as admin buddy.

    So that it can do what it needs to do, during the cooking process ?

    Good luck anyway.

    Mike.
    Yma O Hyd

  7. #17
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Virginia, USA
    Posts
    26

    Default

    My filter shows: ALL and the flags of UK, US, Switzerland and Mexico

  8. #18
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    Las Vegas, NV USA.
    Posts
    946

    Default

    I have yet to get it to work. I am working with their Support but so far, no luck. I may be something that the Program Cooker doesn't like in the TS Assets that I have. Just have to keep at it.
    HP Omen Obelisk Desktop, i7-8700, GeForce RTX 2080, Windows 10 Pro

    Dave Horton
    Las Vegas, NV

  9. #19
    Join Date
    May 2010
    Location
    S.W.WALES
    Posts
    3,487

    Default

    It's all those North American routes, Dave.

    Mike.
    Yma O Hyd

  10. #20
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    Las Vegas, NV USA.
    Posts
    946

    Default

    i Mike. Just to keep you up to date. Still have not been able to get RWEnhancer to Cook the Assets. Still sending debug Logs but no joy yet. I even downloaded Railworks with just the Items I have purchased from Steam and still no joy. We will see what Support wants to try next.
    HP Omen Obelisk Desktop, i7-8700, GeForce RTX 2080, Windows 10 Pro

    Dave Horton
    Las Vegas, NV

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •