Page 4 of 18 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 31 to 40 of 176

Thread: Well The Long Awaited V3 is here

  1. #31
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    St. Catharines, Ontario, Canada.
    Posts
    3,940

    Default

    Yeah I don't know the answers to those questions. Perhaps I can play 2 sims at once, but that is half efficient To think I thought I missed ATS just a bit. This pumps me up much more than ATS withdrawl

    Thanks

    Sean
    Rail Transport Systems for Run8 Train Simulator V3
    Discord https://discord.gg/HDKbMDzdzm
    YouTube https://www.youtube.com/c/SeanMurrellRTS

  2. #32

    Default

    Quote Originally Posted by SMRY View Post
    oh well, white screen of death, 504 timed out, so much for that.
    Update, John Greenstone was indeed kind enough to send another link via Dropbox. It too took several attempts, even with all my security still temp-deactivated. I've yet to go any further than the download after Dropbox. I believe we're in fine shape at this point.

  3. #33
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Swindon, England
    Posts
    6,031

    Default

    Got it installed but on trying to enter the licence key I'm getting either a red or yellow dot and now someone is shouting at me with a pirate's voice.

    They are obviously getting hammered as people try to get V.3 going, with hindsight maybe a bit extra capacity should have been put in place to cope with the initial demand.
    Vern.

  4. #34

    Default

    Quote Originally Posted by SurvivorSean View Post
    Yeah I don't know the answers to those questions. Perhaps I can play 2 sims at once, but that is half efficient To think I thought I missed ATS just a bit. This pumps me up much more than ATS withdrawl
    Well, one thing you could do is take a train to the Barstow intermodal facility in Run8, and then take a job at the Barstow “Rail Transport” in ATS to finish the trip. 100% efficiency!

  5. #35

    Default

    There are serious issues with the Run8 site. I haven't been able to download, and the account is now suspended. So the download link doesn't work, at least at the moment.

  6. #36
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Metro Vancouver
    Posts
    3,197

    Default

    Server for Run8Studios is being moved to a larger server as it hit the wall. So no there still around.
    Work Safe play hard

  7. #37

    Default

    Has dispatch screens for all routes been updated including Hyrail Simulations?

  8. #38
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    St. Catharines, Ontario, Canada.
    Posts
    3,940

    Default

    As far as I can tell yes and Jason was chatting with me on the 1st video. I'm sure they'll fix the issues, that's never been an issue with the team.

    Thanks

    Sean
    Rail Transport Systems for Run8 Train Simulator V3
    Discord https://discord.gg/HDKbMDzdzm
    YouTube https://www.youtube.com/c/SeanMurrellRTS

  9. #39
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    North of Adelaide South Australia
    Posts
    172

    Default

    The Youtube link that westerngy posted shows the Hyrail Simulations Waycross screens have been updated.

  10. #40
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    North of Adelaide South Australia
    Posts
    172

    Default

    Any changes in amount of activations allowed on each computer?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •