Results 1 to 9 of 9

Thread: Issue with installing the MONON route

  1. #1

    Question Issue with installing the MONON route

    I can't install the 2nd texture pack for some reason. ive reset my computer, reinstall it and uninstalled it but nothing changes. Could I anyone fix this problem for me? Error message: "MONON-2\TERRTEX\mitchell_0158.ace: This file contains invalid data. (error 11FD)"
    Attached Images Attached Images

  2. #2
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    Eltham, Victoria, Australia.
    Posts
    7,249

    Default

    download the file again, it is most likely corrupt.
    7zip is the best program for zip/unzipping things.
    Cheers
    Derek

  3. #3
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    North Carolina
    Posts
    83

    Default

    I am having the same problem and 7zip does not do anything for it. Maybe Rick can help

  4. #4

    Default

    Like what i said i reinstalled it but i did it like 3 times and never worked. I also emailed Rick, but i haven't gotten a response.

  5. #5

    Default

    Good day, when I have issues with zip files I use peazip it is slow but quite effective.
    regards
    Barrie

  6. #6
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Lexington, Ky
    Posts
    2,685

    Default

    Try downloading and installing the smaller terrtex files.

    http://mononrr.com/downloads/route/m...d-optional.htm
    Rick

    http:\\mononrr.com

    MONON-2


  7. #7
    Join Date
    May 2010
    Location
    Worksop, UK
    Posts
    2,602

    Default

    Hi Rick,
    After doing some tests, I'm sorry to report that it appears file Monon-2_17-Terrtex-l-mo.exe on your server is corrupted.

    I mixed and matched the new files with those I originally downloaded a few years ago (!).
    The original .exe file and newly downloaded .D01 file unpacked successfully.
    The newly downloaded .exe file with the original .D01 and the newly downloaded .exe and .D01 together both failed with the Mitchell_158.ace error.

    I always use 7Zip.

    Cheers,
    Ged

  8. #8

    Default

    Gonna try Rick's solution, Tell you if it works or not later. But thanks for all the help so far!

  9. #9
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Lexington, Ky
    Posts
    2,685

    Default

    Thanks Gerlad

    I have replaced the files on the server, downloaded them and rechecked them, they are now fixed.

    Thanks for thew heads up!!!!!
    Rick

    http:\\mononrr.com

    MONON-2


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •