Results 1 to 10 of 10

Thread: Anyone Know if UKTrainsim is down Permanently?

  1. #1
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Born and raised in Brooklyn N.Y., now live in Hamilton Township, N.J., USA.
    Posts
    878

    Default Anyone Know if UKTrainsim is down Permanently?

    Hi everyone!!! I was just at the site downloading, when it took forever trying to load a screen, then timed out!!! I also tried on my Android Tablet, it hangs and times out as well!!! If anyone knows if Matthew and Peter took the site down, please let us know!!!
    Thanks in Advance! Sincerely, Joseph "Joe" Anthony Marchetti

  2. #2

    Default

    I've never really used the site at all. Last time I used it was years ago when Route Riter was in doubt as to what would become of it. UKTrainsim was the only place that still had a download for the program. It took 6 attempts to even download cause as you said it kept timing out. When it did finally start to download, it took around 3 hours for it to complete. A real pain in the you know what.

  3. #3
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    UK.
    Posts
    819

    Default

    I'm getting the "Can't Reach This Page" message.....
    Regards,

    Nick


    Dell Desktop. Intel i5 3.3 CPU. 8GB RAM. Nvidia GTX 1050Ti 4GB graphics. Windows Pro 64bit. RailDriver. Partridge in a pear tree...

  4. #4
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    Eltham, Victoria, Australia.
    Posts
    7,177

    Default

    The appears to be a router problem in los angeles.
    Cheers
    Derek

  5. #5
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    Eltham, Victoria, Australia.
    Posts
    7,177

    Default

    Quote Originally Posted by derekmorton View Post
    The appears to be a router problem in los angeles.

    For us in OZ at least.
    Cheers
    Derek

  6. #6
    Join Date
    Apr 2020
    Location
    Bengaluru, India
    Posts
    73

    Default

    I can access it. It's still up.
    Swadesh
    Railfan from Bengaluru, KA, India
    My YouTube Channel: https://www.youtube.com/theindianrailwayfreak
    Happy simming!

  7. #7
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    UK.
    Posts
    819

    Default

    Yes it's now back in UK too
    Regards,

    Nick


    Dell Desktop. Intel i5 3.3 CPU. 8GB RAM. Nvidia GTX 1050Ti 4GB graphics. Windows Pro 64bit. RailDriver. Partridge in a pear tree...

  8. #8
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Born and raised in Brooklyn N.Y., now live in Hamilton Township, N.J., USA.
    Posts
    878

    Default

    Thanks for all the informative replies!!! It is up for me as well, though, I noticed that the pages are taking longer to load!!!
    Thanks in Advance! Sincerely, Joseph "Joe" Anthony Marchetti

  9. #9
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    Eltham, Victoria, Australia.
    Posts
    7,177

    Default

    Next time a site goes down try this instead of posting here.

    https://downforeveryoneorjustme.com/
    Cheers
    Derek

  10. #10
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    known universe
    Posts
    2,723

    Default

    Quote Originally Posted by derekmorton View Post
    Next time a site goes down try this instead of posting here.

    https://downforeveryoneorjustme.com/
    I tried that site and it made be paranoid...the return said..."just down for you gerry"
    Cheers, Gerry
    It's my railroad and I'll do what I want! Historically accurate attitude of US Railroad Barons.
    Forever, ridin' drag in railroad knowledge.


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •