Results 1 to 6 of 6

Thread: PRR East CSX Q-031 Part 3

  1. #1
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Oshawa ON
    Posts
    1,795

    Default PRR East CSX Q-031 Part 3

    Hello all. A search did not return anything useful for me for this part of this, so far, fine activity.
    The switcher has brought my additional cars to couple to the rear of my train, successfully, but just before coupling OR shuts down with the error screen.
    I have included a copy of the OR Log Report. I would like to know how to continue this activity please. The other two went very well.
    Thank you.
    OpenRailsLog.zip

  2. #2

    Default

    Thanx for the log . . . one thing jumped out:

    Warning: C:\PRR_EAST_v2\trains\trainset\CSXT_CW44AC\CSXT510 2.eng locomotive's CabView references non-existent GE-ES44-CSX.cvf

    I'm not sure if a missing cabview would crash the Sim but maybe this should be investigated.

    regards,
    ............Vince ..............
    ...... Author NECv4 .......
    .... LIRR BUILD PHOTOS ....
    ...... Eschew Obsfucation ......

    On the The Statue of Liberty in New York Harbor there is a Tablet. On it is written:
    "Give me your tired, your poor, your huddled masses yearning to breathe free,
    the wretched refuse of your teeming shore, send these, the homeless, tempest-tossed to me,
    I lift my lamp beside the golden door!"

  3. #3
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Oshawa ON
    Posts
    1,795

    Default

    Got that corrected, but that is a reach I think, as far as OR crashing. Although anything is worth a try, and OR does seem sensitive about missing files of any kind.
    Thank you, I will try it again later today. What about the section that states "Warning: Start position of front of train 21, service name STATIC-32801 not on route"????
    I checked what I could with Act-Man and TSRE CE and no errors popped up, maybe a check in Route-Righter is next.

  4. #4
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Oshawa ON
    Posts
    1,795

    Default

    Nope, RR told me all the consists are missing! They definitely are not missing.
    I am going to try the activity again now, see if anything has changed at that Coupling Event, in total Manual operation this time.
    Is there a way I can have the Switchers leave the additional cars, and I can back my train to couple onto them??? while they go back on their merry way???

  5. #5
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Oshawa ON
    Posts
    1,795

    Default

    YEAH! Got it to work as intended. I used total Manual Control, but with the F9 Key, the two Switchers do not show up!! after coupling.
    I clicked on where the coupler should be at the very end, and low and behold it worked, in F8 View I was able to see them uncouple and separate. I also move the main train up/forward a bit, whatever, it worked. Now I am on my Merry Way Again!!

  6. #6
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Oshawa ON
    Posts
    1,795

    Default

    Getting through part 3 fine, this cropped up as an anomaly, maybe? The loose consist is NOT coupled to the work train at the CSX gondola, they are not aligned, the loose consist is still straight for its' length.
    Any ideas? I went to TSRE AE to move it, but it was in the correct position in the yard! See Pics.
    PRR East 2 A.jpgPRR East 2 B.jpg
    These are from TSRE AE and show correct positions.
    PRR East 2 C.jpgPRR East 2 D.jpg
    These two pics are In Game, you can see where the loose consist is supposed to be and where it ends up! Any thoughts??

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •