Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 33

Thread: Replying Problem

  1. #1
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Brockville, ON, CA
    Posts
    2,985

    Default Replying Problem

    Has anyone else been having trouble posting replies today? This is the fourth time I've replied today and the fourth time it takes a long time, then a pop-up comes up at the top of the page asking me if I want to leave the page. If I say yes, my reply doesn't show up, or it eventually does but after I've tried posting the reply again, then it shows up twice (and I can delete one) or if I leave I Trainsim I can't delete the second post.

    Paul :-)

  2. #2
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    Eltham, Victoria, Australia.
    Posts
    7,202

    Default

    Yes, Paul, I get the same here down under!!
    Cheers
    Derek

  3. #3
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    known universe
    Posts
    2,787

    Default

    Yes, at various times, no captcha login but a delay when I a start a session or reply to a thread.
    Edit and post and then save seems to work at normal speed.
    I think it's some form of the reCAPTCHA protection that's currently running.
    Cheers, Gerry
    It's my railroad and I'll do what I want! Historically accurate attitude of US Railroad Barons.
    Forever, ridin' drag in railroad knowledge.


  4. #4
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Swindon, England
    Posts
    6,173

    Default

    Same here, been doing it for a couple of days and regardless of whether I post from the main PC, laptop or iPad. Looks like the site gremlins have struck, again...
    Vern.

  5. #5
    Join Date
    May 2010
    Location
    S.W.WALES
    Posts
    3,698

    Default

    Been doing it here for around 3 days. If i try to post a quick reply i end up with two posts identical.

    If i go advanced, it takes ages to add my post. But at least i only get one copy added.

    Also get that cloudfare message when i join the forum. saying wait 5 seconds or something. Until i am verified, uuuuum i know who i am

    Mike.
    Yma O Hyd

  6. #6
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Brockville, ON, CA
    Posts
    2,985

    Default

    OK, so it's not just me, just haven't replied to anything in a couple of days. I have this CAPTCHA pop-up in the lower right corner that stays in place as I scroll now, Nels said that's now normal.

    Paul :-)

  7. #7
    Join Date
    May 2010
    Location
    S.W.WALES
    Posts
    3,698

    Default

    I haven't got any captcha lower right screen, Paul.

    Once i am in, forum screen is as it always was.

    Mike.
    Yma O Hyd

  8. #8
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Brockville, ON, CA
    Posts
    2,985

    Default

    This is what I see when I've come here for the last few days. The CAPTCHA pop-up at the lower right. I'm hovering my pointer over it in the shot so it expands, normally it's just the white part with the logo on it.



    I'm not having the same problem this morning like I have been with it not wanting to post replies though.

    Paul :-)

  9. #9
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    St. Catharines, Ontario, Canada.
    Posts
    4,007

    Default

    I've had issues of slow login and the same reply isssues. Definately still a slow login though this last one was much faster.

    Thanks

    Sean

    P.S. looks like the reply issue is gone now as well.
    Rail Transport Systems for Run8 Train Simulator V3
    Discord https://discord.gg/HDKbMDzdzm
    YouTube https://www.youtube.com/c/SeanMurrellRTS

  10. #10
    Join Date
    May 2010
    Location
    S.W.WALES
    Posts
    3,698

    Default

    Quote Originally Posted by charland View Post
    This is what I see when I've come here for the last few days. The CAPTCHA pop-up at the lower right. I'm hovering my pointer over it in the shot so it expands, normally it's just the white part with the logo on it.

    I'm not having the same problem this morning like I have been with it not wanting to post replies though.

    Paul :-)
    No i don't get that recaptcha pop up Paul. Plus last few replies to posts have posted ok, in quick reply option.

    Mike.
    Yma O Hyd

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •