Results 1 to 8 of 8

Thread: Mactier Sub no snow on some roads

  1. #1
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    UK.
    Posts
    837

    Default Mactier Sub no snow on some roads

    Hi Guys,

    Has anyone else experienced a lack of snow on some of the roads when running TrainSimulations free Mactier Sub route?

    Just wondered if there was a fix for this.
    Regards,

    Nick

    boffin0 on TikTok


    Dell Desktop. Intel i5 3.3 CPU. 8GB RAM. Nvidia GTX 1050Ti 4GB graphics. Windows Pro 64bit. RailDriver. Partridge in a pear tree...

  2. #2
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    known universe
    Posts
    2,791

    Default

    Yep, me also, but then I spoke with a fella near Spence and he said that the plows were working. ( I know, I know...no help, maybe there are no snow textures for the roads? Really cannot offer anything except a lame wisecrack )
    Cheers, Gerry
    It's my railroad and I'll do what I want! Historically accurate attitude of US Railroad Barons.
    Forever, ridin' drag in railroad knowledge.


  3. #3
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    Huntsville, AL
    Posts
    4,869

    Default

    Quote Originally Posted by R. Steele View Post
    Yep, me also, but then I spoke with a fella near Spence and he said that the plows were working. ( I know, I know...no help, maybe there are no snow textures for the roads? Really cannot offer anything except a lame wisecrack )
    Snow plows here in North Alabama have been stored for the season. Both of them!
    Charles

  4. #4

    Default

    I don't know if there's a fix for the no-snow roads. But I'm really hoping there's a fix for all the winter trees that don't have leaves. After all, where I live, many trees keep their leaves during the winter, so the lack of leaves on trees in Canada is obviously wrong.
    "My dog got loose once, what I did was show him his leash & he came running back, thinking it was time for a walk - stupid dog."

  5. #5
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    .
    Posts
    2,869

    Default

    I copied

    road2lane_dt
    road2lane_gr
    road2lanet_dt


    From WINTER to SNOW and the problem went away.

  6. #6
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    .
    Posts
    2,869

    Default

    Quote Originally Posted by Kuckoo View Post
    But I'm really hoping there's a fix for all the winter trees that don't have leaves. After all, where I live, many trees keep their leaves during the winter, so the lack of leaves on trees in Canada is obviously wrong.

    Users are probably on their own with that one. Stuff like this is usually very individualized interpretation. There is no path to please everybody.

  7. #7
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    UK.
    Posts
    837

    Default

    That's done the trick! Many thanks Mr Geepster ( or may I call you Willys...)
    Regards,

    Nick

    boffin0 on TikTok


    Dell Desktop. Intel i5 3.3 CPU. 8GB RAM. Nvidia GTX 1050Ti 4GB graphics. Windows Pro 64bit. RailDriver. Partridge in a pear tree...

  8. #8

    Default

    Quote Originally Posted by geepster775 View Post
    Users are probably on their own with that one. Stuff like this is usually very individualized interpretation. There is no path to please everybody.
    Lol...
    Yeah, I wasn't really being serious there. But thanks anyway.
    "My dog got loose once, what I did was show him his leash & he came running back, thinking it was time for a walk - stupid dog."

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •