Results 1 to 3 of 3

Thread: TSRE Unable to Link Signals

  1. #1

    Default TSRE Unable to Link Signals

    Upgrading an older route and replacing the signals with Jovet's searchlights, and somehow I'm completely missing the link box that should be appearing for the subobjects? I've tried expanding the show list window to the right where the boxes should be and it's to no avail. What am I missing here?


    MK

  2. #2
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Minnesota
    Posts
    1,656

    Default

    I think his sets make use of 'control' signal objects to set routing options, as mine do. The visible signal itself just gets information from the control signals to display the correct aspect for a given route. I think in his sets, no control signal defaults to a top-head (through) route

  3. #3

    Default

    Quote Originally Posted by ebnertra000 View Post
    I think his sets make use of 'control' signal objects to set routing options, as mine do. The visible signal itself just gets information from the control signals to display the correct aspect for a given route. I think in his sets, no control signal defaults to a top-head (through) route
    Thanks for the reply, you are correct in the way his signals worked. Unfortunately, I'm unable to link the control signals either likely due to the way they are coded as well.
    MK

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •