Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13

Thread: Two Blue Poles and White Line.

  1. #11
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Brockville, ON, CA
    Posts
    3,004

    Default

    Hi Gerry,

    No, spoke a little too soon. The two poles might have been removed along with the white hanger line but there is still one blue pole that remains. OR's log indicated one error in the RDB and a second one on the TDB. I corrected the one in the TDB, and OR now shows just the one RDB error that is the single blue pole. Running a TDB rebuild hasn't solved the error.

    The TrackNode is easily found in the RDB, number 55 and it's the one with a TrPin ( 0 0 )... tempted to just delete it but all TrackNodes are sequentially numbered and I'm wondering what's going to happen. Also remember the tracknodes being in more then one place, but where?

    Paul :-)

  2. #12
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    known universe
    Posts
    2,816

    Default

    Paul, now that one blue pole rings a bell. If I remember correctly there have been some posts --- here or at ET -- about removing a single blue pole...not being a route builder, I'm wayyy out of my depth here. Sorry.

    I'd search using the term "blue pole"
    Cheers, Gerry
    It's my railroad and I'll do what I want! Historically accurate attitude of US Railroad Barons.
    Forever, ridin' drag in railroad knowledge.


  3. #13
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Brockville, ON, CA
    Posts
    3,004

    Default

    Hi Gerry,

    I've been able to get rid of blue poles for decades. I did what I usually do and this one won't go away for some reason. I worked around it but even so, it's still there and still needs to be removed.

    Paul :-)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •