Results 1 to 5 of 5

Thread: Installme.bat Issue please.

  1. #1
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Wrexham North Wales UK
    Posts
    338

    Default Installme.bat Issue please.

    What have I done wrong this time

    I have downloaded the following Two Routes :- BNSF Lakeside Subdivision & Milwaukee Road,

    However, when running the Installme.bat on both Routes, get the following message "This app can't run on your PC" Running Windows 10 OS.

    I have not come across this before, only thing I have been doing recently is tidying up my route and Trainset Folders i.e. removing some Routes And Trains that have been lying dormant for some considerable time.

    Any suggestions please.

    Many thanks

    Paul.

  2. #2
    Join Date
    May 2010
    Location
    Worksop, UK
    Posts
    2,603

    Default

    Hi Paul,
    Referring to BNSF Lakeside, if you only unpack the first file and try to run the batch file, that is the message you will get!

    You must unpack all 8 zip files, then copy files BNSF Lakeside Sub.zip and the 7 files named BNSF Lakeside Sub.z0n (where n is a number from 1 to 7) into ONE folder. THEN run BNSF Lakeside.sub.zip to install the route - it will automatically pick up the other 7 files.

    I suspect you may have to deal with Milwaukee Road in a similar way!

    Cheers,
    Ged

  3. #3
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Wrexham North Wales UK
    Posts
    338

    Default

    Hi Ged, many thanks, now working AGAIN?

    Regards

    Paul,

  4. #4

    Default

    I HATE installing routes put together like this!!

  5. #5
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    New York
    Posts
    408

    Default

    So do I!!! Brian

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •