Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: Open Rails v1.5 is here

  1. #1

    Default Open Rails v1.5 is here

    It's been 13 months since Open Rails 1.4 was published, so I am very pleased to announce that the Stable Version 1.5 of Open Rails is now released.

    Details have been posted on the website and there is also a 5-minute video on YouTube.

    A big "thank you" to the guys that make this possible; admins, coders, testers, bug reporters and everyone in the community who gives us feedback.
    Chris Jakeman


  2. #2
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Illinois
    Posts
    152

    Default

    Thanks for the continued hard work

  3. #3
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    New York, USA.
    Posts
    2,341

    Default

    Hi Folks,

    Bravo Zulu gentlemen - a heartfelt thanks for all your perseverance, toil, and effort - for this thing of ours. Another major milestone. Congrats…

    Regards,
    Scott

  4. #4

    Default

    Big Thank You! I most often use the weekly testing versions but this is most appreciated.
    "My dog got loose once, what I did was show him his leash & he came running back, thinking it was time for a walk - stupid dog."

  5. #5
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Attalla,AL
    Posts
    374

    Default

    WOW THANKS! And to think, I JUST CHECKED THE Website A FEW HOURS AGO & V1.4 WAS STILL OUT( This is meant for Big Letters as a Thank You & Excitement )!

  6. #6

    Default

    Very nice top of the sunday morning news.

    I also want to thank everyone involved to keep this great sim alive.

    Now if i may do so, i have to drive some trains.

  7. #7
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Calgary, Alberta,Canada
    Posts
    107

    Default

    Is anyone else having problems with Rail Driver and v1.5? I can only throttle up to notch 5 or 63% of power.

    Thanks

    BigMak

  8. #8
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Swindon, England
    Posts
    6,448

    Default

    Just curious, does this update the Monogame version or is that a separate entity?
    Vern.

  9. #9
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    known universe
    Posts
    2,890

    Default

    Quote Originally Posted by NorthernWarrior View Post
    Just curious, does this update the Monogame version or is that a separate entity?
    Monogame is a separate branch being developed by Carlo Santucci...Monogame aligns with the main branch and unstable branch --- but contains features not found elsewhere in OR. I've never clearly understood what those features are.

    The new stable version 1.5 does have the capability to use ReShade...the new features incorporated in the Ver1.5 are listed on the OR website.
    Cheers, Gerry
    It's my railroad and I'll do what I want! Historically accurate attitude of US Railroad Barons.
    Forever, ridin' drag in railroad knowledge.


  10. #10
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Attalla,AL
    Posts
    374

    Default

    I've noticed, tracks now seem to be a bit more "Grainy"?( to me ) now in this version, but the other "Stuck over" ( almost like MSTS did when It passed certain buffer areas? ) seems to've left now too. I mean, prior versions had some areas that if you weren't careful, seemed there was like a "Sticky" Extra camera between the tracks & cars. But, other than the track, it seems nice. Far better than Prevs.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •