Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 28

Thread: ed's trains

  1. #11

    Default

    What locos were they? If it's a matter of a missing FA, perhaps someone has already run into that.

    Coming here and claiming rip-off, etc. isn't really a way I'd choose to get help.

    It wasn't too long ago you were ranting about how BLW was a rip-off, which everyone here knows isn't the case. You might want to tone things down a bit before people just assume you're something I as a moderator probably shouldn't say...

  2. #12
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    known universe
    Posts
    2,892

    Default

    Quote Originally Posted by crstagg View Post
    2 different Ed's. Model train Ed lives in Colorado. MSTS/ORTS Ed in Canada.
    Well I learned something new today...there is more than one Ed in this world...I thought the only one lived with Wilbur.
    Cheers, Gerry
    It's my railroad and I'll do what I want! Historically accurate attitude of US Railroad Barons.
    Forever, ridin' drag in railroad knowledge.


  3. #13
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Jacksonville, FL
    Posts
    149

    Default

    OK Gerry, You're showing your age. And since I can relate That means I am too.
    Steve
    USAF Veteran

  4. #14
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Chatham, Ontario, Canada.
    Posts
    207

    Default

    I have emailed back on the 11th.
    as was mentioned earlier in this post most of my engines are made in two parts.

    I have throughly tested them in the simulator and also ORTS

  5. #15

    Default

    Sounds like apologies might be due, Kevhead.....

  6. #16

    Default

    Ok I have not received a email or anything from them or him. They are still missing textures on some of the locos. So what would you call it? My other post have not been posted. Oh well live and learn.
    sparkplug

  7. #17

    Default

    ok I apologize Will this get me a response or fix for my defective software/
    sparkplug

  8. #18
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    Huntsville, AL
    Posts
    4,876

    Default

    Quote Originally Posted by kevhead View Post
    Ok I have not received a email or anything from them or him. They are still missing textures on some of the locos. So what would you call it? My other post have not been posted. Oh well live and learn.

    ????????????????????

    Quote Originally Posted by esketcher View Post
    I have emailed back on the 11th.
    as was mentioned earlier in this post most of my engines are made in two parts.

    I have throughly tested them in the simulator and also ORTS
    Maybe you should check your Spam filter. Or send Ed a PM to verify your email address, perhaps one of you made a typo.
    Charles

  9. #19

    Default

    Yup. Send Ed a PM. His profile above has lots of contact details...

  10. #20

    Default

    Seems to me that instead of outright accusing Ed of wrong doing, explain that you have missing items. It could very well be it was a bad download and you didn't get everything. If that's the case, Ed should be more than willing to send a new download. He has the proof you paid for a item(s). You mentioned BLW also scamming you. Well, Gatean is one of the good ones. I have had on occasion problems with downloads and missing files. He gladly resent the link(s) for the products purchased and all was resolved.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •